mala mapka
nahoru
nahoru

Nemocnice Teplice

Po dvacáté čtvrté namontoval majitel továrny na babyboxy – Teletech plus servis s. r. o. Michal Čumpelík babybox v Teplicích. Otvírali jsme jej 28. května 2009 ve 12 hodin. Penízky darovala Nadace Komerční banky a. s. – Jistota. Děkuju hlavním protagonistům Nadace Jistota – Jaroslavu Říšskému a Sylvě Floríkové. Děkuju i všem pracovníkům Komerční banky. Děkuju všem dárcům okresu Teplice.
Měl jsem o teplický babybox vážné obavy. V pondělí 1. června v 15 hodin tentýž teplický babybox ještě jednou hodlal otvírat ... Jiří Paroubek! Bedýnka na děti je citlivé elektronické zařízení, a tak jsem jej dopisem poprosil, aby nám tu čest raději neprokazoval, protože nemáme na opravu. I když přiznejme si, chce-li sociální demokracie po pěti letech odmítání babyboxů využít zatracovanou bedýnku v předvolebním boji, je to argument! A je to opravdu argument..? Ale kdo babybox umyje a opraví??!!
Tepličtí omítli zeď kolem babyboxu, vymýtili kopřivy a bezinky a vytvořili okrasnou zahrádku. Pro koho to sakra ? Potěmkinova vesnice...

Krajská zdravotní, a.s. - Nemocnice Teplice, o.z.
Duchcovská 53
415 29 – Teplice
telefon: 417 519 111
www.kzcr.eu



Zobrazit místo Babybox na větší mapě
kluk
Milan Neděla
17.11.2013
holka
28.12.2021
holka
20.11.2023